Cadires pujaescales Flow

Cadira pujaescales Flow II

Tot per a vostè

Molt més que una cadira

Flow Plus

La família del model de cadires pujaescales Flow és la més versàtil. Diem que és adequada per a qualsevol tipus d’escala interior. Encara que siguin costeruts o estretes, tenim la solució.

Flow II té diversos acabats perquè s’ajusti als seus gustos

Dins de la família de cadires Flow II li oferim un producte de màxima qualitat amb diferents acabats que li permeten adaptar-se a vostè. El seu pujaescales passarà a formar part de la seva llar.

A més, la cadira per pujar escales Flow II tenen una sèrie d’opcions com són: la tecnologia ASL de gir automàtic durant el recorregut, reposapeus regulables en alçada, diferents acabats i materials …

Un únic model però amb tantes opcions i acabats que cada cadira pujaescales és única. Com vostè. Perquè els nostres clients són especials, les nostres cadires també han de ser-ho. Per això i per molt més, treballem cada dia per oferir-los el millor.

Truqui’ns al 900 37 47 57 i demani més informació sense compromís. El nostre assessor tècnic acudirà al seu domicili per facilitar-li un pressupost gratuït, i així podrà tornar a gaudir de la seva llar. Nosaltres l’ajudarem a recuperar la seva qualitat de vida.

Com contactar amb nosaltres?

Comptem amb delegats a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Per oferir-los el millor servei, ens desplacem al seu domicili. Per això, no tenim delegacions físiques directes, tot i que si a través de les delegacions de thyssenkrupp Elevadors

Garantia vitalícia

per la teva cadira pujaescales

HoloLinc

tecnologia per a tu

Un món de possibilitats

La cadira pujaescales més versàtil
Per gaudir del que més t'importa
Fàcil plegat
Flow Plus: molt més que una cadira pujaescales
Tecnologia de gir automàtic ASL