Regaleu-vos tranquil·litat

per a vostè i els seus

Gaudiu de la seva vida

s'ho mereix

Quins mètodes de pagament hi ha per a les cadires salvaescales?

Invertir en una cadira pujaescales és una gran idea. Poder gaudir totalment de la seva llar, estalviar energies i evitar problemàtiques caigudes, no tenen preu. Com a especialistes en salvaescales volem que tot resulti molt còmode i fàcil per a vostè. Per aquesta raó li oferim diferents mètodes de pagaments. El finançament de cadires pujaescales és una d’elles.

Treballem actualment amb diverses entitats financeres perquè vostè pugui escollir la que més li convingui. En formar part d’un gran grup, TKE Home Solutions compta amb un tracte especial en aquestes entitats per als seus clients. Per això, la forma de pagament no ha de ser un obstacle mai.

També poden realitzar el pagament per transferència o xec. En qualsevol cas, una part s’abona en el moment de la formalització del contracte i l’altra, el dia de la instal·lació. Així doncs, pot decidir, finançar o pagar directament en dos terminis.

En qualsevol cas, tota la informació referida a modalitats de pagament, finançament, etc., de la seva cadira salvaescales podrà ser faciliteu pel nostre assessor comercial el dia de la visita al seu domicili.

Contacti amb nosaltres i rebi més informació.