Delegacions a Barcelona

Delegacions a Lleida

Delegacions a Girona

Delegacions a Tarragona

Poder gaudir del seu temps, la seva llar, de vostè mateix. Ha estat  molt anys esperant que arribés aquest moment i no vol que res li pari. Catalunya té molt a oferir: mar, muntanya, natura, cultura, patrimoni, gastronomia … No pot permetre que res l’aturi. Així que enhorabona per haber arribat fins aquesta pàgina. Està en el bon camí per gaudir de qualitat de vida a la llar, doncs a TKE Home Solutions volem estar a prop seu a través de les nostres delegacions a Catalunya. 

Per aconseguir informació sense compromís  posis en contacte amb nosaltres. El telèfon gratuït 900 37 47 57 del nostre departament d’atenció al client està a la seva disposició. Per poder rebre un pressupost gratuït i sense compromís, cal que un dels nostres delegats vagi al seu domicili i valori quina és la solució pujaescales més adequada per als seus gustos i necessitats.

Els nostres delegats es mouen per tota Catalunya per tal de poder estar més a prop seu, oferint-li un servei personalitzat. Perquè una cadira pujaescales no pot ser un producte prefabricat, ha de ser un producte que s’adeqüi 100% a vostè, als seus gustos i necessitats.
A més, comptem amb socis col·laboradors en tota el territori. Si veu el distintiu dels nostres socis salvaescales entri i informi-se’n. Comptem amb centenars de col·laboradors.

Ara Garantia de per vita

HoloLinc

tecnologia al seu servei