Ofertes d’ocupació.

A TKE Home Solutions estem buscant sempre els millors professionals per a tots els nostres departaments, especialment al servei tècnic i comercial.

Si vius a Catalunya, ets dinàmic, inquiet i vols treballar en una empresa que té tant els beneficis d’una multinacional com d’una empresa propera, aquí t’esperem!

Envia’ns el teu currículum a la següent adreça electrònica posant en l’assumpte: CV

rrhh.homesolutions.es@tkelevator.com

Què estàs esperant?

Vols formar part de la família TKE?

A TKE sempre busquem persones com tu.  Hi ha tres paraules que descriuen qui som, què fem i com ho fem: engineering.tomorrow.together

Som més de 155.000 empleats en 80 països. Desenvolupem tota mena de solucions per als nostres clients i portem més de 200 anys fent-ho. A l’àrea Elevator Technology, cada dia ens reinventem amb noves solucions de mobilitat orientades a millorar la qualitat de vida de les persones. Dins d’aquestes solucions tenim tota l’àrea d’Home Solutions, amb una clara orientació de servei al client final, ajudant-lo a millorar la seva qualitat de vida.

El principal capital de TKE Home Solutions és el seu capital humà.

Si estàs buscant feina i vols treballar a TKE Home Solutions ens pots enviar el teu CV. És possible que ara no tinguem cap oferta de treball que s’adapti al teu perfil, no obstant això, conservarem les teves dades per a possibles seleccions futures. Consulta la nostra política de protecció de dades sobre això.

Moltes gràcies.

Truqui’ns

Si està interessat en alguna oferta, truqui’ns

91 492 2292

Vols enviar-nos el teu CV per correu postal?

TKE Home Solutions
A/A Recursos Humans
c/Haya, 4, 4ª planta
28044 – Madrid