Pujaescales Levant

Per a escales rectes

Pujaescales S200

Per a tot tipus d'escales

Les cadires pujaescales de TKE Home Solutions compten amb els més moderns sistemes de seguretat i comoditat. Una cura sistema d’Investigació i Desenvolupament ens permet afirmar que comptem amb les millors solucions.

Tenim la solució d’accessibilitat més adequada per a la seva llar: les cadires pujaescales de TKE Home Solutions. També conegudes com cadires salvaescales, aquest tipus d’elevadors Es componen d’una cadira que es desplaça per un rail situat a les escales.  Li permeten estalviar l’energia de pujar i baixar l’escala, per poder emprar-la en el que més li agradi.

Es tracta d’instal·lacions d’ús domèstic dissenyades per proporcionar una elevació pràctica, còmoda i segura, a totes aquelles persones que vulguin millorar la mobilitat a la seva llar, per seguir gaudint de la seva vida dins i fora de casa. Sense dubte, les cadires pujaescales són la millor alternativa a les reformes o als canvis de casa, ja que l’ajuden a pujar i baixar els graons sense esforç, donant-li la qualitat de vida necessària per a romandre a casa seva. Els assessors de TKE Home Solutions poden facilitar-li tota la informació sobre la cadira tipus ascensor més adequada per a vostè.

Solucions d’elevació segures i confortables a les escales de la seva llar

Tota la seva vivenda tomarà a ser accessible en eliminar les barreres arquitectòniques que suposen les escales. Gràcies a aquestes cadires elevadores, les persones amb mobilitat reduïda recuperen la capacitat de moure lliurement per totes les plantes de la casa amb seguretat i comoditat, sense renunciar a l’estil, ja que són personalitzables. Trii el color del rail i la tapisseria que millor combini amb la decoració de la seva llar.

Segons les seves necessitats, les cadires poden instal·lar-se a escales corbes com la família del model S200  i rectes; en interiors o a la intempèrie amb el model Levant Intempèrie; i fins i tot en llocs estrets, amb la qualitat i la seguretat d’una gran marca alemanya.

Els trajectes són suaus i les cadires subescaleras estan equipades amb sofisticats mecanismes de seguretat.  Per exemple, la parada en cas d’obstacles i la baixada manual d’emergència, combinats amb els tradicionals cinturons de seguretat. A més, són solucions molt confortables i ergonòmiques, gràcies als seus reposapeus i recolzabraços corbs, dissenyats per especialistes per garantir la seva comoditat. Fàcils d’usar gràcies ak sey Joystick incorporat, també disposen de l’opció de comandament a distància per utilitzar-la mitjançant control remot pel propi usuari o per un acompanyant.

Recuperi la seva qualitat de vida amb la cadira pujaescales de TKE Home Solutions, per la seva seguretat i la tranquil·litat de tota la família.

Com contactar amb nosaltres?

Comptem amb delegats a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Per oferir-los el millor servei, ens desplacem al seu domicili. Per això, no tenim delegacions físiques directes, tot i que si a través de les delegacions de TKE Elevadors

Tipus de pujaescales TKE Home Solutions

A TKE Home Solutions ajudem als nostres clients a trobar la cadira més apropiada per a cada escala.  Però, a més, per a cada casa, segons els gustos i necessitats de l’usuari. A més, disposem d’una àmplia gamma de models de pujaescales. Però si està interessat en adquirir altres tipus (les plataformes elevadores o els elevadors verticals) podrà fer-ho directament contactant amb TKE. També pot facilitar-nos les seves dades i nosaltres ens encarregarem de la gestió.

 

 

Ara Garantia

de per vida

HoloLinc

tecnologia al seu servei