Tot i que el concepte pujaescales no és un concepte nou entre nosaltres, encara se’ns presenten molts dubtes sobre això. Què és el que vull o necessito? Per què triar una cosa o una altra? Què em pot oferir TKE Home Solutions que no m’ofereixen els altres? Tot això i molt més ho podrà trobar consultant les següents preguntes freqüents sobre cadires pujaescales.

1. Qui és TKE Home Solutions?

TKE Home Solutions

TKE Home Solutions és el nou nom de l’empresa fins ara coneguda com TKE Encasa, empresa pertanyent al grup alemany TKE. Amb anterioritat a denominar TKE Encasa va adoptar diversos noms buscant adequar-se a la realitat de l’empresa i el moment (a la secció sobre nosaltres tindrà tot el detall d’aquesta evolució).

El que no ha canviat amb el temps és l’experiència, bé sí, ara tenim més de 60 anys en el sector de les cadires pujaescales amb el que comptem amb centenars de milers de clients en els 5 continents.

La societat canvia, per això, nosaltres ens hem anat adaptant a les noves realitats sociològiques. Amb anterioritat ens dedicàvem a tot tipus de solucions pujaescales: cadires, plataformes i elevadors verticals. A més, treballàvem amb tot tipus de client tant de l’entorn privat, com el públic o de pública concurrència en el que a comercialització i instal·lació es referia. Portem anys treballant per millorar la mobilitat de les persones independentment de la seva edat o condició física.

La identitat de l’antiga marca estava vinculada a les limitacions de mobilitat de les persones, que se centra, sobretot, en la comunicació dirigida a les persones amb mobilitat reduïda. Com entenem que l’accessibilitat és un dret universal, unit a la pròpia evolució de l’empresa, els seus productes i serveis, hem adaptat la marca a una nova realitat.

Així neix TKE Home Solutions, per donar-li més pes al nostre principal objectiu: posar la tecnologia al servei dels nostres clients per oferir-los qualitat de vida dins de la seva llar. Així doncs, ens hem especialitzat encara més en les necessitats del client que vol seguir gaudint de la seva llar (torre, adossat, casa, mas, masia …) lliurement, amb comoditat i seguretat independentment de la seva edat o condició física.

Des  de TKE Home Solutions entenem que la tecnologia i el disseny dels seus productes s’han d’adaptar a la necessitat del client i no al revés. Per tant, la marca ofereix solucions integrals que permeten combinar la facilitat de moviment, amb la comoditat i el benestar, que es tradueix en una major qualitat de vida.

2. Què és una cadira pujaescales?

Cadires salvaescales

La llibertat de moviment, la comoditat i la seguretat. Aquestes són les premisses de les cadires pujaescales de TKE Home Solutions. Totes les plantes de casa estan a l’abast, amb l’ajuda d’una solució elegant. La llibertat de dur a terme les rutines diàries amb més facilitat, ofereix, per a la gent que trien equipar la seva llar amb una d’aquestes cadires, un estil de vida independent i actiu.

Adaptats als diferents tipus d’escala (trajecte recte o corb), TKE Home Solutions té una àmplia gamma de solucions que s’adapten fàcilment i encaixen als diferents tipus de decoració, a més de comptar amb solucions per a interior i exterior.

El disseny va ser guardonat amb els trofeus internacionals de disseny i la seva tècnica és State of the Art, incloent la tecnologia patentada ASL o de el gir automàtic de la cadira durant el trajecte, així com un únic rail ,. La cadira es pot plegar amb una sola mà quan no està en ús el que permet reduir l’espai que ocupa la cadira deixant llibertat de moviment a l’escala on està instal·lada.

Una cadira pujaescales està especialment pensada per a aquelles persones que, encara que puguin tenir la mobilitat parcialment condicionada, poden seure-hi de manera autònoma o pseudo autònoma.

A TKE som conscients de l’important que és per a vostè la seva seguretat i la seguretat dels que més vol, per això, li oferim la millor tecnologia al seu abast. Gaudir amb seguretat dels millors moments de la nostra vida, no és ja un luxe, sinó una realitat a l’abast per a tots.

3. On pot trobar més informació o informació més específica sobre els productes i solucions de TKE Home Solutions?

Podeu trobar més informació a la nostra pàgina web. Utilitzant el nostre cercador situat a la part superior al costat del menú principal, podrà introduir els termes de cerca i li apareixerà tota la informació que hi ha al nostre web. Som especialistes en solucions pujaescales, especialment en cadires pujaescales per a l’entorn domèstic, en mobilitat i grans pel que ens esforcem a oferir-li la major quantitat d’informació sobre aquests temes. En qualsevol cas, la nostra recomanació és que si desitja un assessorament personalitzat, totalment gratuït i sense compromís o simplement un catàleg pot omplir la sol·licitud amb les seves dades en qualsevol dels nostres formularis.

També pot optar per posar-se en contacte o sol·licitar ser contactat a través del nostre telèfon gratuït 900 37 47 57 dins del nostre horari d’oficina. Si ho desitja pot deixar-nos un missatge a la nostra bústia de veu i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

4. Es poden provar els productes de TKE Home Solutions?

I tant que si. A més, ens agrada que els nostres clients comparteixin la seva experiència amb futurs clients. Aquesta és la millor manera, no només de conèixer el producte, sinó també de ser realment conscients de com li pot canviar la seva vida. Quan el nostre assessor comercial de la seva zona el visiti, podrà vostè comentar-ho i aquest estarà encantat d’oferir-li una prova d’ús de qualsevol dels nostres productes a casa d’algun client que es trobi a prop seu (això estarà subjecte, com és lògic, a la disponibilitat dels clients a propi de deixar-los anar al seu habitatge).

5. Quant de temps es triga a instal·lar un pujaescales?

Depèn del producte (en el cas dels elevadors verticals i les plataformes pujaescales, seran els assessors d’TKE Elevadors, empresa del grup TKE que s’encarrega de comercialitzar-los, els qui li podran indicar els terminis). En el cas de les cadires pujaescales, es realitzen en només unes poques hores, depenent de la longitud del traçat del rail. No són necessaris canvis estructurals per el motio de que el rail s’instal·la directament a les escales.

Tan sols caldrà que hagi seguit les indicacions que li hagi pogut deixar marcades nostre assessor comercial (veure si havia de canviar la barana o no, si ho realitzava vostè o TKE Home Solutions; si té accessible el endoll o l’ha deixat ja preparat per el dia de la instal·lació …). En qualsevol cas, el millor és posar-se a la parlar amb els nostres assessors.

6. Quant costa l’assessorament especialitzat d’TKE Home Solutions?

Com a professionals amb àmplia experiència en el sector de les cadires pujaescales per a ús domèstic, el nostre principal objectiu és que els nostres clients estiguin completament satisfets amb la decisió de la compra que realitzin. Per això el nostre assessorament és totalment gratuït. La nostra forma de treballar es basa en la realització de la visita del nostre assessor a la seva llar de manera totalment gratuïta i sense compromís. Durant la visita, el nostre assessor li facilitarà la informació sobre la solució que millor s’adapti a la seva necessitat i preferències.

A més, en tractar-se de solucions fabricades a mida, es realitzarà un mesurament amb la nostra eina de HoloLinc que li permetrà visualitzar a través de les ulleres de realitat virtual com quedaria la cadira en la seva pròpia escala, a més de poder veure com serien els diferents models perquè pugui triar el que més li encaixi. A partir d’aquí, el nostre assessor podrà elaborar el pressupost personalitzat perquè sigui vostè qui prengui la decisió amb la informació i explicacions complertes. És important que recordi que les nostres solucions es realitzen a mida, per la qual cosa és molt important que l’assessor visiti el seu domicili.

7. Quin preu té un pujaescales?

El primer que volem transmetre és que nosaltres no elaborem pressuposts per telèfon. Encara que sembli estrany, quan truquem a qualsevol botiga o negoci solem estar acostumat a que ens donin tota la informació per telèfon, nosaltres treballem amb solucions a mida.

El fet de fabricar el que vostè necessita i no al contrari, vendre-li el que ja tenim fabricat, ens permet donar-li sempre el que realment s’adequa a la seva llar i preferències.

El preu d’un pujaescales és, per tant, molt variable. Són solucions que es fabriquen a mida per a cada escala i client amb totes les seves opcions de personalització. Per això, depenent dels recorreguts, trams o tipus de productes, configuracions finals, acabats, etc., els preus, evidentment, varien. Els nostres sistemes de mesurament permeten dotar-los d’un rail fabricat mil·limètricament, per això, no hi ha dos pujaescales iguals!

Per tenir un preu personalitzat ajustat a la seva situació és millor que un expert, com el nostre assessor, el visiti i vegi el lloc on volen instal·lar-lo, parli amb vostès i conegui quines són les seves necessitats, preferències, gustos, etc. Ells li poden aconsellar sobre la solució que millor s’adapta a la seva necessitat i al seu espai.

Per a més informació pot posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon gratuït: 900 37 47 57 o al nostre formulari de contacte.

Cadires Pujaescales

8. Quin ample ha de tenir l’escala per poder instal·lar una cadira pujaescales?

L’ample mínim recomanable és de 70 cm. Si bé és cert que cal valorar i mesurar directament l’escala. Es poden donar situacions on l’amplada de l’escala no sigui uniforme i sigui més o menys ampli, hi hagi cops de cap que impossibiliten sense rebaixar-la seva instal·lació, etc. i realment hem instal·lat cadires en algunes escales una mica més estretes però no es pot saber sense veure-ho.

En qualsevol cas, no dubti en consultar-nos per estudiar personalment el seu cas i comprovar la viabilitat de la instal·lació, ja que amb la cadira S200 de TKE Home Solutions amb gir automàtic durant el recorregut, es poden realitzar veritables meravelles en escales estretes.

9. És necessari algun tipud d’obra de preparació de l’escala per instal·lar la cadira pujaescales?

En principi no cal fer obres i en qualsevol cas, durant la visita dels nostres assessors s’analitzarà el millor recorregut i se li informarà puntualment de tot el procés.

En algunes ocasions podria ser necessari realitzar algun ajust a l’escala perquè puguem instal·lar pel lloc més segur (per exemple, canviar la barana de costat). En qualsevol cas, serà el nostre assessor el que el deixarà totalment detallat les tasques a realitzar.

Alhora, com l’avisarem amb temps del dia del lliurament de materials i de la instal·lació, vostè es pot garantir que estigui tot a punt perquè pugui gaudir com més aviat del nou membre de la família: la seva cadira pujaescales “

10. Com es realitza la fixació del rail?

Per a més seguretat i comoditat, els nostres rails es fixen als graons de l’escala a través d’uns suports metàl·lics. Comptem amb un sistema de subjecció específic per a cada tipus d’escala (metall, marbre, granit, fusta, etc.).

Tan sols cal fer uns petits forats que queden tapats amb posterioritat i el nostre equip tècnic el realitza amb total exactitud i cura pel que el material de l’escala no s’ha de veure afectat de cap altre manera.

11. Quin tipus de connexió elèctrica és necessària per a la instal·lació d’una cadira pujaescales?

Com les nostres cadires pujaescales consumeixen molt poc, tan sols és necessari un endoll  situat al començament o final de l’escala a una distància màxima de 4 metres d’un dels punts indicats. 

12. S’ha de realitzar un manteniment de la cadira pujaescales?

El manteniment d’una cadira pujaescales no és en cas algun obligatori. No obstant això, igual que fem amb altres aparells tecnològics com pot ser un cotxe, un aparell d’aire condicionat i una caldera, etc., sempre és recomanable.

Realitzar un manteniment periòdic ens ajuda a allargar la vida útil de la nostra cadira i evita possibles avaries que puguin suposar pèrdua d’ús, així com un cost addicional.

En el manteniment es revisen més de 40 punts, es comprova el funcionament general de la cadira, es substitueixen diferents elements que es poden anar desgastant (bateries per exemple) segons el model de contracte que es seleccioni, es posa greixa, es neteja el rail, etc.

Per tot això, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres o li pregunten al nostre tècnic instal·lador sobre les diferents opcions que oferim als nostres clients.

En qualsevol cas pot trobar més informació sobre les diferents opcions a la secció de serveis post venda

13. Es pot instal·lar una cadira pujaescales a la intempèrie?

En el nostre cas li oferim una cadira pujaescales per instal·lar-la a l’exterior. Es tracta de la cadira Levant Intemperie per a trams rectes.

Per trams corbs, llevat que estiguin a cobert, podrien utilitzar-se diverses cadires Levant Intempèrie o buscar diferents alternatives com els elevadors verticals o les plataformes. Cadires per trams corbs exteriors, actualment, no les oferim.