Cadira pujaescales S200

Tot per a vostè

Molt més que una cadira

S200 Deluxe

La família del model de cadires pujaescales S200 és la més versàtil. Diem que és adequada per a qualsevol tipus d’escala interior. Encara que siguin costeruts o estretes, tenim la solució.

Dins de la família de cadires S200 li oferim un producte de màxima qualitat amb diferents acabats que li permeten adaptar-se a vostè. El seu pujaescales passarà a formar part de la seva llar.

A més, la cadira per pujar escales S200 tenen una sèrie d’opcions com són: la tecnologia ASL de gir automàtic durant el recorregut, reposapeus regulables en alçada, diferents acabats i materials …

Un únic model però amb tantes opcions i acabats que cada cadira pujaescales és única. Com vostè. Perquè els nostres clients són especials, les nostres cadires també han de ser-ho. Per això i per molt més, treballem cada dia per oferir-los el millor.

Truqui’ns al 900 37 47 57 i demani més informació sense compromís. El nostre assessor tècnic acudirà al seu domicili per facilitar-li un pressupost gratuït, i així podrà tornar a gaudir de la seva llar. Nosaltres l’ajudarem a recuperar la seva qualitat de vida.

Com contactar amb nosaltres?

Comptem amb delegats a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Per oferir-los el millor servei, ens desplacem al seu domicili. Per això, no tenim delegacions físiques directes, tot i que si a través de les delegacions de TKE Elevadors.

Garantia vitalícia

per la teva cadira pujaescales

HoloLinc

tecnologia per a tu

Un món de possibilitats

La cadira pujaescales més versàtil
Per gaudir del que més t'importa
Fàcil plegat
Flow Plus: molt més que una cadira pujaescales
Tecnologia de gir automàtic ASL