Cadira pujaescales Levant Classic

El bàsic més complet

Cadira pujaescales Levant Confort

Més per a vostè

Ara per a l'exterior

Levant Intemperie

Les cadires pujaescales Levant està especialment dissenyada per a trams curts i rectes, i ofereix al mateix temps una solució a mida de les seves necessitats de manera senzilla, còmoda i segura i a un preu més ajustat. Comptem amb un model específic per a l’exterior, la nostra Levant Intempèrie.

Ergonomia per pujar i baixar escales

La gamma Levant disposa d’un seient ampli que garanteix una postura ergonòmica del tronc i les extremitats.  L’entapissat és molt funcional per tal que combini amb la decoració de la seva llar. A més, està embuatada per assegurar el confort màxim. Senti’s còmode i al mateix temps protegit amb els mecanismes de seguretat en reposabraços i reposapeus, cinturó de seguretat i gir segur automàtic o manual.

Com que disposa de bateries recarregables permanentment connectades a la xarxa elèctrica, sempre està preparada per a la seva utilització. Fins i tot en cas que es produeixi un tall en el corrent elèctric, vostè podrà pujar o baixar sense risc de caigudes o de quedar-se atrapat.

Un altre dels avantatges resideix en la possibilitat d’incorporar el seient de la cadira S200, la qual cosa significa sumar a tots els avantatges anteriorment descrits la possibilitat d’incorporar el gir automàtic exclusiu del seient. 

La instal·lació és ràpida i senzilla gràcies a la nova solució HoloLinc, que permet fer mesuraments i recopilar dades sobre l’ergonomia de l’usuari, la configuració de l’escala o el seu entorn. El resultat és una cadira salvaescales adequada per al seu habitatge i amb garantia per a tota la vida.

Truqui’ns al 900 37 47 57 i demani més informació sense compromís. El nostre assessor tècnic acudirà al seu domicili per facilitar-li un pressupost gratuït amb el qual podrà tornar a gaudir de la seva llar. Nosaltres l’ajudarem a recuperar la seva qualitat de vida. 

Com contactar amb nosaltres?

Comptem amb delegats a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Per oferir-los el millor servei, ens desplacem al seu domicili. Per això, no tenim delegacions físiques directes, tot i que si a través de les delegacions de TKE Elevadors

Característiques

ClàssicConfortConfort Plus
Instal·lació possible als dos costats de l'escala
Seient giratori
Seient ergonòmic, seient i reposabraços plegable
Seient regulable en alçada
Plegat del reposapeus juntament amb el seient
Càrrega màxima amb inclinació d'escala entre 28º / 45º138 kg125 kg146 kg
Càrrega màxima amb inclinació d'escala entre 45º / 53º127 kg125 kg125 kg