Garantir la independència i la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i eliminar les barreres és un dret. Per això, mantenim un compromís de qualitat en tots els nostres processos. Especialment, amb el servei de manteniment de les nostres solucions pujaescales. La nostra política es basa en l’excel·lència d’un servei tècnic de cadires pujaescales preventiu que evita les avaries, les detecta i les repara abans que es produeixin.

TKE és l’únic servei tècnic oficial de la marca a Espanya. La qual cosa garanteix que disposem de personal qualificat i experimentat, altament contrastat, que ofereix als nostres clients un servei de manteniment amb les màximes garanties de professionalitat, serietat i agilitat. Prestem assistència tècnica en l’àmbit nacional i el nostre equip tècnic està a la seva disposició tant telefònicament com presencialment, en els casos que es requereixi.

Cuidem del seu pujaescales des del primer moment, per tal de conservar-lo en condicions òptimes i perllongar d’aquesta manera la vida útil de les seves peces i components.

En el moment de la instal·lació de la seva cadira, el tècnic especialista li informarà sobre la utilització bàsica del producte i sobre les diferents opcions a l’hora de contractar el manteniment adequat per al seu tipus de pujaescales.

Per què contractar un servei de manteniment TKE Home Solutions?

  • Suposa un estalvi important. De temps, d’energia i, per descomptat, de diners. Els contractes de manteniment estan pensats per facilitar la vida als nostres clients i allargar la vida útil del seu pujaescales.
  • Li ofereix tranquil·litat. Pot tenir la seguretat i la certesa de comptar amb l’ajuda d’especialistes en salvaescales. Deixi la cadira a les nostres mans i nosaltres vetllarem per la seva tranquil·litat. Revisem més de 40 punts que garanteixen la seva seguretat i milloren el rendiment de les peces de desgast.
  • Som especialistes. Els aparells electrònics necessiten revisions periòdiques que assegurin el seu ple rendiment. TKE Home Solutions li ofereix un servei tècnic competent, proper i professional capaç de perllongar la vida útil de la seva cadira. Com que som un servei oficial, disposem de peces originals i de personal especialitzat amb formació directa del fabricant.

Per què contractar un servei de manteniment periòdic?

Alguns clients ens pregunten: és obligatori el servei de manteniment? Per a les cadires no és obligatori.  Tot i que el recomanem, amb la finalitat de revisar, prevenir i cuidar l’estat de l’equip, atès que es converteix en un element imprescindible per a la mobilitat elimina les barreres en el dia a dia.  Com a fabricants, sabem que un manteniment preventiu periòdic és fonamental per conservar en perfecte estat el pujaescales, i detectar i corregir ràpidament qualsevol possible contratemps. A més, el manteniment permet una cura addicional i professional del seu pujaescales que contribueix al seu bon funcionament i perllonga la seva vida útil al màxim.

Si està interessat a conèixer les diferents opcions de manteniment per a cadira pujaescales, posi’s en contacte amb nosaltres trucant al 902 431 636 o al  i li facilitarem més informació.

Quines opcions de manteniment ofereix thyssenkrupp Home Solutions per a cadires pujaescales?

TKE Home Solutions posa a la disposició dels seus clients tres tipus de manteniment per a cadires pujaescales, perquè triï el que millor s’adapti a les seves necessitats i a les característiques del seu pujaescales. En totes les modalitats, els nostres tècnics especialistes fan la revisió de més de 40 punts de control que li permeten comprovar i garantir que el rendiment de la seva cadira pujaescales és l’òptim. Cadascuna de les opcions inclou diferents aspectes que es detallen a continuació:

Contractes de manteniment per a cadires pujaescales

Contracte COMPLET Contracte CONFORT Contracte DELUXE

A més de la revisió de més de 40 punts de control, inclou:

1 visita anual 2 visites anuals 3 visites anuals
1 canvi anual de bateries de la cadira i de les piles dels comandaments 1 canvi anual de bateries de la cadira i de les piles dels comandaments 1 canvi anual de bateries de la cadira i de les piles dels comandaments
Desplaçaments i mà d’obra gratis Desplaçaments i mà d’obra gratis
25% de descompte en factures d’assistència addicionals: recanvis, mà d’obra i desplaçaments. 40% de descompte en el preu de recanvis 40% de descompte en el preu de recanvis
Desmuntatge anual de la cadira

Màquina de substitució

(si no hi ha recanvi en estoc)

En els contractes CONFORT i DELUXE per permanències de 4 anys, substitució (el quart any) dels guardapols. les carcasses de motor i servei i les tapisseries de seient i respatller.

Contacti amb el nostre servei tècnic i informeu-vos sobre els nostres contractes de manteniment.

Truqueu-nos! al 902 431 636 o ompli el nostre formulari.

Per conèixer les opcions de manteniment per a plataformes o elevadors verticals, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Per què trucar al servei tècnic oficial?

A TKE Home Solutions tenim com a objectiu:

  • la eliminació de les barreres físiques per tal de millorar l’accessibilitat personal de les persones amb mobilitat reduïda; 
  • augmentar la seva independència i qualitat de vida.

Traslladem el nostre compromís de qualitat a tots els nostres processos i especialment al servei de manteniment de les nostres solucions pujaescales. La nostra política es basa en l’excel·lència d’un servei tècnic preventiu que evita les avaries, en detectar-les i reparar-les abans que es produeixin.

A diferència d’altres serveis multimarca, TKE és l’únic servei tècnic oficial de la marca a Espanya, per la qual cosa comptem amb l’equip humà més qualificat i experimentat, capaç d’oferir els nostres clients un servei de manteniment amb les màximes garanties de professionalitat, serietat i agilitat.  Prestem assistència tècnica a nivell nacional, la qual cosa garanteix un servei integral de manteniment preventiu. El nostre equip tècnic està a la seva completa disposició tant telefònicament com de manera presencial. Cuidem del seu tipus de salvaescales des del primer moment per tal de conservar-la en condicions òptimes i perllongar d’aquesta manera la vida útil de les seves peces i components.

En el moment de la instal·lació de la seva cadira pujaescales, el tècnic especialista li informarà sobre el maneig bàsic del producte i sobre les diferents opcions a l’hora de contractar el manteniment adequat per al seu tipus de salvaescales.