La història de TKE Home Solutions, abans TKE Encasa, és la d’una empresa capdavantera en solucions d’accessibilitat amb dècades d’experiència en el sector. Forma part del hòlding alemany TKE AG, un dels grups tecnològics més grans de l’esfera mundial.

Les fites més importants de TKE Home Solutions

L’empresa va iniciar la seva activitat a Espanya el 1993 com a divisió de TKE Elevadores, combinant la professionalitat d’una multinacional amb la flexibilitat d’una organització petita.

El 2005, la divisió se separa de la casa matriu i adopta el nom de TKE Accessibilidad, per tal d’establir-se com a marca independent. L’objectiu principal de la qual és solucionar qualsevol desafiament en l’àmbit de l’accessibilitat gràcies a la tecnologia més avançada, el disseny exclusiu dels seus productes i el compliment de totes les normatives en la matèria.

El 2011 es reinventa com a TKE Encasa, un nou concepte de mobilitat en sintonia amb els desafiaments i exigències del mercat d’accessibilitat, sempre en constant creixement i perfeccionament. TKE Encasa va reflectir el know-how i la professionalitat de TKE Accessibilidad i va accentuar els valors de personalització, ergonomia, confort i eficiència, de manera que va crear entorns més accessibles per a tots.

Fruit de la nostra evolució constant per donar sempre més i millor als nostres clients, l’octubre de 2017 vam passar a ser TKE Home Solutions. La nostra filosofia empresarial es resumeix en la filosofia de TKE: engineering. tomorrow. together.

Com a part de TKE Elevator, la nostra primera missió és “Moure les persones”.  La nostra experiència, el nostre coneixement i el nostre saber fer ens porten a posar especialment el focus a permetre la llibertat de moviment dins la llar. Perquè poder moure’ns lliurement ens garanteix qualitat de vida i la millor prova d’això és la nostra cadira pujaescales S200, que s’adapta a les noves dècades sumant avenços en el camp de l’enginyeria i el disseny.

TKE crea els seus salvaescales per i per a persones amb mobilitat reduïda. Assistència, seguretat, qualitat… són molt més que paraules, tal com demostra l’entrada en vigor des de l’1 d’octubre de 2018 de la Garantia per a tota la vida.  A TKE Home Solutions Espanya treballem cada dia per poder oferir molt més.  A més, al nostre servei de manteniment dels salvaescales disposem dels professionals més qualificats del panorama actual.

Història de TKE Home Solutions
1865 Establiment d’Eggers acer a Hamburg
1886 Establiment de Landgraf i Wimmel, F. Kehrhahn més tard a Hamburg
1955 La combinació de les dues companyies i Eggers Kehrhahn a Hamburg. Pertanyents al grup de Rheinstahl AG, Essen
1966 Rheinstahl AG passarà a dir-se Thyssen Industrie Ag
1999 Amb l’entrada de TKE AG en el Registre Mercantil, sorgeix el nom TKE Elevadores
2005 TKE Accessibilidad sorgeix a Espanya com a divisió independent de TKE Elevadores
2009 TKE Accessibilidad obté la certificació ISO 10001 com a empresa amb polítiques de qualitat en els seus procediments.  Vegeu-ne més
2011

TKE Accessibilitat passa a denominar-se mundialment TKE Encasa – assegurances i mòbils a casa teva.

 Nou concepte de vida en moviment.
Més informació sobre el grup TKE a www.tkelevator.com.

2015 TKE canvia la seva imatge, la seva marca i adopta un nou claim: engineering. tomorrow. together i passa a dir-se TKE mentre nosaltres adoptem el nom de TKE Encasa
2017 TKE Encasa actualitza el seu nom aTKE Home Solutions per plasmar més clarament el seu focus en la mobilitat al voltant de la llar

 

Truqui’ns al 900 37 47 57 i demani més informació sense compromís. El nostre asse