Garantia vitalícia de TKE Home Solutions

Triar un pujaescales i una empresa que ens doni confiança i seguretat és clau. Nosaltres confiem tant en les nostres cadires salvaescales  que per això hem decidit oferir-li Garantia per a tota la vida

Des del passat 1 d’octubre de 2018, TKE Home Solutions ofereix a tots els clients que hagin contractat els nostres serveis des d’aquesta data, la possibilitat de gaudir de Garantia per a tota la vida en les seves cadires pujaescales. Tot i que es tracta d’una possibilitat totalment opcional. Per poder gaudir-ne, només cal que faci una revisió anual.

Però, tranquil, nosaltres ens encarregarem d’avisar-lo i vostè decidirà si vol fer-la i acollir-se a la Garantia per a tota la vida o no. En qualsevol cas, vostè gaudirà de dos anys de garantia inicial.

Per què garantia vitalícia en les cadires pujaescales?

A TKE Home Solutions treballem sempre per oferir-li el millor servei, les millors solucions. Hem volgut transmetre’ls la tranquil·litat que suposa triar una gran marca que confia plenament en els seus productes. Tenir l’opció de poder gaudir de garantia vitalícia només fent una revisió anual que li permetrà mantenir encara millor la seva cadira és una autèntica aposta per la qualitat dels nostres productes.

Vostè pot triar continuar amb les revisions anuals i, per tant, perllongar la seva garantia tant de temps com vulgui. De la mateixa manera, si vostè té un , gaudirà d’aquesta garantia mentre el tingui en vigor.

Excepcional disseny, impecable resultat. Les cadires salvaescales de TKE estan fora del normal. La missió dels nostres enginyers i dissenyadors és treballar perquè vostè pugui moure’s amb facilitat per tota la seva llar, sentint-se lliure i segur

Vostè té el control, des del disseny fins a la instal·lació: pot triar els colors, la tapisseria i fer-la així seva. Ocupa tan poc que es convertirà en un element més de la seva llar, però amb un valor més gran per a vostè. Només una empresa com TKE, que aposta per les últimes tecnologies i que compta amb algun dels millors enginyers del món, pot oferir-li una Garantia per a tota la vida en totes les seves cadires.