Guanya fins a 250 €

Recomana'ns

Cadira pujaescales:

qualitat de vida per als que vols

Un pla per als seus familiars i amistats

El principal objectiu de TKE Home Solutions és que les persones puguin viure sense barreres en la seva llar, i encara més quan són grans. Per això, durant més de 60 anys, les nostres solucions pujaescales han permès que persones d’arreu del món hagin pogut fer el seu habitatge més accessible. Per aquesta raó sabem que les recomanacions de cadires pujaescales, permeten millorar la qualitat de vida de les persones

A TKE Home Solutions portem anys conscienciant sobre la seguretat, la comoditat i la tranquil·litat en la llar, per això, instal·lar un salvaescales és una sàvia elecció, ja que és una inversió en qualitat de vida.

Amb la garantia de ser una gran marca, hem dissenyat per als nostres promotors el Pla Amfitrió, un sistema molt senzill que consisteix que vostè ens recomana als seus amics o familiars. Si la persona recomanada per vostè compra una de les nostres solucions, vostè rebrà 250 €, si ja és client, i 50 €, si no ho és. Així, directament.  Aquest pla és exclusiu per a persones físiques, no està disponible per a entitats jurídiques. En el cas que una entitat jurídica hi estigui interessada, pot accedir al nostre Programa de Partners o Socis Pujaescales.

Pel que fa a l’operativa, consisteix bàsicament a facilitar-nos les dades de contacte d’un amic o familiar interessat a adquirir una cadira pujaescales que li hagi autoritzat a facilitar-nos les seves dades. Nosaltres ens encarregarem de tot. I si el seu recomanat finalment compra la cadira, vostè rebrà 250 €, si és client, o 50 € si no ho és.

Recomani els salvaescales de TKE!