Levant Classic

Per a escales rectes

Per la teva tranquil·litat

ara amb garantia de per vida

Té una escala de tram recte, sense replans, ni canvis de pendent? Li agraden les coses senzilles i funcionals? La cadira pujaescales Levant Clàssic és la solució ideal per a vostè: un concepte de disseny sofisticat amb una excel·lent relació qualitat-preu. Cadascuna de les cadires pujaescales de TKE Home Solutions són úniques, ja que es realitzen a mida. Dins la família de cadires per pujar escales Levant, la Levant Classic uneix senzillesa amb qualitat, comoditat i funcionalitat.

La seva instal·lació és possible a qualsevol dels dos costats de l’escala i el seu seient és ampli per garantir una postura ergonòmica. A més, el seu entapissat és encoixinat, amb la qual cosa li confereix total comoditat i completa funcionalitat. Per suposat, combina amb la decoració de qualsevol llar. Amb tot, el seu disseny li farà sentir-se còmode i protegit alhora.

L’ús de bateries recarregables connectades a la xarxa li garanteix una cadira sempre a punt per quan la necessiti. Fins i tot en cas de fallada elèctrica, la cadira Levant li deixarà amb total comoditat i seguretat en el seu destí.

Els seus braços i reposapeus són plegables perquè tot just ocupi l’espai necessari i deixi lliure el pas a la resta d’usuaris de l’escala.

Vol més opcions? La nostra cadira pujaescales Levant Confort li ofereix moltes més opcions.

Còmoda, senzilla d'usar i de ràpida instal·lació

Característiques

Instal·lació possible als dos costats de l'escala
Seient giratoriManual
Seient ergonòmic, seient i reposabraços plegable
Càrrega màxima amb inclinació d’escala entre 28º / 45º138 kg
Càrrega màxima amb inclinació d’escala entre 45º / 53º127 kg

Conegui altres models de pujaescales

Levant Confort

Més per a vostè

Levant Complet

Més que una cadira pujaescales