Cadira pujaescales Levant Confort

extremadament confortable

Per la teva tranquil·litat

ara amb garantia de per vida

La cadira pujaescales Levant Confort garanteix total comoditat sense perdre la funcionalitat en els trajectes curts.

Si a la cadira per pujar escales Levant Classic  li afegim el seient de la popular cadira salvaescales S200, li sumem més comoditat i ergonomia. A més, la sèrie Confort és summament compacta gràcies al seu plegat simultani de braços i reposapeus. Pel que resulta molt pràctica per a l’ús diari!

Disposa de control remot amb el qual podrà trucar o enviar la cadira al punt d’embarcament perquè aquesta estigui sempre disponible a l’instant. El rail plegable opcional permet la seva instal·lació, fins i tot, a un pas o porta al final de l’escala. Li oferim una forma de gaudir de la mobilitat amb estil is diferenciant-se dels altres.

De manera opcional s’ofereix també el gir automàtic del seient al final del recorregut. Amb aquest, la baixada de la cadira al final del recorregut és totalment segura i còmoda per a l’usuari. La acurada estètica en els seus acabats en pell està disponible en tres elegants tons. Els braços rectes confereixen total seguretat i confort. El seient i reposapeus ajustables en alçada asseguren una posició òptima per fer de cada trajecte una passejada gratificant.

Com confiem totalment en les nostres solucions, hem decidit oferir garantia vitalícia en totes les nostres cadires pujaescales per noves comandes des de l’1 d’octubre de 2018. No cal signar cap contracte, tan sols fer una revisió anual.

Estem sempre a prop seu. Podrà veure com contactar amb nosaltres informant-se sobre les nostres delegacions a Catalunya.

Característiques

ConfortConfort Plus
Instal·lació possible als dos costats de l'escala
Seient giratoriManualManual
Seient ergonòmic, seient i reposabraços plegable
Seient regulable en alçada
Plegat del reposapeus juntament amb el seient
Càrrega màxima amb inclinació d'escala entre 28º / 45º125 kg146 kg
Càrrega màxima amb inclinació d’escala entre 45º / 53º125 kg125 kg

Conegui altres models de pujaescales

Cadira pujaescales Levant Classic

El bàsic més complet

Levant Complet

Més que una cadira pujaescales