Per a tot tipus d'escales

Per escales rectes

A TKE Home Solutions busquem oferir sempre el millor servei als nostres clients. Les nostres cadires pujaescales es realitzen a mida de cada habitatge i client. Per poder donar-li el millor servei, comptem amb assessors comercials i equip tècnic a tot Barcelona. Tot i que no comptem amb delegacions pròpies a la província, els nostres delegats comercials li podran ajudar en tot allò que necessiti. Truqui’ns i sol·liciti directament la visita d’un d’ells perquè acudeixi al seu domicili i li ofereixi tota la informació necessària, així com un pressupost personalitzat. 

Quan truqui per demanar informació sobre els diferents productes, el nostre equip d’atenció al client li proposarà concertar una visita amb un dels nostres assessors verticals. Recordi que aquesta visita és totalment gratuïta i sense compromís.

Com és el procés de compra d’un pujaescales?

Quan el nostre assessor comercial vagi al seu habitatge, valorarà quins són els desitjos i necessitats que vostè té, així com l’entorn de l’escala i característiques de l’usuari o els usuaris. Realitzarà un mesurament amb el nostre exclusiu sistema HoloLinc que li permetrà veure, si vostè ho desitja, com quedarà la cadira S200 a la seva escala. Elaborarà el pressupost i l’informarà de les diferents opcions de pagament, així com dels terminis aproximats de lliurament.

Un cop acceptades les condicions, la màquina es posa en marxa: la seva cadira agafarà forma a la nostra fàbrica i, quan estigui a punt, acudirem al seu domicili a instal·lar-la (evidentment acordant prèviament la data de lliurament de materials i el dia de la instal·lació).

La instal·lació, que no embruta,  es realitzarà en unes poques hores sense necessitat de molestes i incòmodes obres. 

Per últim però no menys importan, ara li oferim en totes les nostres cadires pujaescales garantia de per vida, sense necessitat de signar cap contracte. Tan sols amb una revisió anual.