HoloLinc

tecnologia puja escales

Veure com serà la seva instal·lació

HoloLinc tecnologia d’avantguarda per a cadires pujaescales

A TKE sempre ens hem distingit per dotar els nostres productes amb enginyeria de màxima confiança. Més de 60 anys essent el número 1 dels proveïdors de cadires salvaescales ho avalen. A més, el nostre afany de millorar el servei d’instal·lació de les cadires pujaescales i col·locar l’experiència de client en un nivell més alt, ens ha portat a desenvolupar HoloLinc, una revolucionària solució digital que permet escurçar el temps de comanda i lliurament de la cadira fins a quatre vegades.

Això és possible gràcies al nostre personal tècnic que lidera cada projecte, determina els temps de lliurament i accelera la instal·lació d’aquestes solucions de mobilitat. 

Per al disseny de cadires salvaescales, HoloLinc té en compte els obstacles de la via, la viabilitat del projecte i l’ergonomia de l’usuari. De manera que determina la solució més adequada, personalitza la configuració i els acabats, i assigna un pressupost al client. Tot en una sola visita!

A més, el client pot veure in situ, amb l’ajuda d’un holograma, l’aspecte de la cadira a casa seva i pot fer canvis de personalització a l’instant. Això és possible gràcies a l’ús d’una combinació de les HoloLens de Microsoft (ulleres de realitat virtual) i un configurador de producte.

Així doncs, HoloLinc permet que el procés per fer la comanda sigui molt més senzill i àgil. El nostre compromís és incrementar la nostra eficiència i oferir el millor servei als nostres clients. Per aquesta raó i perquè confiem totalment en les nostres solucions, hem decidit oferir garantia vitalícia en totes les nostres cadires pujaescales per noves comandes des de l’1 d’octubre de 2018. Per a això no cal signar cap contracte, tan sols fer una revisió anual.