Perquè gaudeixi mes

Garantia de per vida

Que res li pari

Levant Intempèrie

La cadira pujaescales Levant Intemperie està específicament dissenyada per a la seva instal·lació a l’exterior de l’habitatge perquè vostè pugui gaudir del seu jardí, pati o garatge, ja que està preparada per resistir la climatologia més adversa.

Resistent i robusta per a l’exterior

El seu seient resistent a l’aigua i el seu rail fabricat en alumini anoditzat li confereixen la robustesa necessària per resistir fins i tot les situacions atmosfèriques més extremes. L’excel·lent qualitat dels seus components asseguren el seu bon funcionament amb pluja i vent.

Els seus reposabraços i reposapeus, així com el seu seient, són plegables perquè gairebé no ocupin espai. La cadira pot arribar a passar totalment desapercebuda quan no està en ús. Gràcies a la possibilitat de col·locar-hi una coberta impermeable opcional que oculta, protegeix i aïlla completament la cadira salvaescales.

La instal·lació és ràpida i senzilla gràcies a la nova solució HoloLinc, que permet fer mesuraments i recopilar dades dels diferents paràmetres, com ara l’ergonomia de l’usuari, la configuració de l’escala o el seu entorn. D’aquesta manera, s’aconsegueix una cadira pujaescales adequada al seu habitatge i amb garantia per a tota la vida.

Truqui’ns al 900 37 47 57 i demani més informació sense compromís. El nostre assessor tècnic acudirà al seu domicili per facilitar-li un pressupost gratuït amb el qual podrà tornar a gaudir de la seva llar. Nosaltres l’ajudarem a recuperar la seva qualitat de vida.

 

 

 

 

Característiques

Instal·lació possible als dos costats de l'escala
Seient giratoriManual
Seient ergonòmic, seient i reposabraços plegable
Seient regulable en alçada
Plegat del reposapeus juntament amb el seient
Càrrega màxima amb inclinació d'escala entre 28º / 45º125 kg
Càrrega màxima amb inclinació d'escala entre 45º / 53º125 kg
Instal·lació a l'exterior