Per a tot tipus d'escales

Per escales rectes

Viure a Girona és un autèntic plaer:  gaudir dels seus paisatges, el seu entorn, la seva gent … de tantes coses que ens fan feliços. Però no volem haver de renunciar a tot això perquè ens costi sortir de casa o, simplement, moure’ns per ella. Per això, TKE Home Solutions posa a la seva disposició les cadires pujaescales més punteres del sector. Aconsegueixi la seva a través de la nostra delegació a Girona de pujaescales

Quan truqui per demanar informació sobre els diferents productes, el nostre equip d’atenció al client li proposarà concertar una visita amb un dels nostres assessors verticals. Recordi que aquesta visita és totalment gratuïta i sense compromís.

Com és el procés de compra d’un pujaescales?

Un cop hagi parlat amb el nostre departament d’atenció al client i hagi deixat concertada una visita amb el nostre especialista comercial, aquest li trucarà per confirmar-ho. Tot i així, vostè podrà posar-se en contacte en qualsevol moment amb nosaltres si desitja fer qualsevol canvi o modificació al respecte.

Quan l’assessor ja estigui a casa, el primer que farà serà parlar amb vostè per conèixer més sobre qui serà l’usuari, què és el que vostès desitgen… per tal de, després, valorar el lloc de la futura instal·lació. A partir d’aquí, és probable que realitzi un mesurament amb el nostre innovador sistema HoloLinc®. Amb la qual cosa, vostè podrà veure directament com quedaria la cadira a la seva escala, així com configurar les diferents opcions i acabats.

En aquesta visita se li aclariran els seus dubtes, se li elaborarà un pressupost sense compromís i se li informarà de les opcions de pagament, finançament, així com dels terminis de lliurament aproximats.

En el moment en que decideixi comprar, tot el nostre engranatge es posarà en marxa per a vostè. Quan la cadira ja estigui fabricada, acudirem al seu domicili per instal·lar-la (acordant la data de lliurament de materials i el dia de la instal·lació prèviament). La instal·lació es realitzarà en unes poques hores sense necessitat de molestes i incòmodes obres.

A més, ara li oferim en totes les nostres cadires pujaescales garantia de per vida, sense necessitat de signar cap contracte. Tan sols amb una revisió anual.