Gaudiu de més qualitat de vida a la seva llar

La cadira pujaescales S200 de TKE Home Solutions s’ajusta a tot tipus d’escales. Gràcies a l’exclusiva tecnologia patentada ASL de gir automàtic pot girar sobre el seu eix durant el trajecte. És la millor solució per escales estretes i empinades en què la cadira té es cenyir-se perfectament al rail per permetre el transport de passatgers.

Aquest mateix sistema es pot aplicar a l’inici i al final del recorregut, sempre que hi hagi l’espai suficient, per deixar la cadira aparcada fora del pas. El rail de la cadira puja escales S200 pot instal·lar-se tant a la banda esquerra com en el costat dret de l’escala. Els nostres assessors especialitzats informaran a cada client de l’opció més adequada per al seu cas, segons les seves necessitats i el tipus d’escala, sent sempre l’usuari el que triï la que prefereix segons les seves necessitats, el preu i l’estil de la casa.

En TKE Home Solutions volem ajudar a millorar la seva qualitat de vida, oferint-li una solució a la mesura de les seves característiques particulars que inclogui tots els avantatges d’un elevador domèstic modern que combina la tecnologia més avançada, amb el disseny més actual. El resultat és una cadira pujaescales segura, funcional i elegant que té cura cada detall amb precisió i bon gust. A més, a partir l’1 d’octubre de 2018, totes les nostres cadires vénen amb Garantia de per vida.

Truqui’ns al 900 37 47 57 i demani més informació sense compromís de tots els models de cadires disponibles. El nostre assessor especialitzat acudirà al seu domicili per facilitar-li un pressupost gratuït amb el qual tornar a gaudir de tot el seu llar. Doni el primer pas i deixeu que nosaltres l’ajudem a recuperar la seva qualitat de vida.

Com contactar amb nosaltres?

Comptem amb delegats a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Per oferir-los el millor servei, ens desplacem al seu domicili. Per això, no tenim delegacions físiques directes, tot i que si a través de les delegacions de TKE Elevadors.

Quin és el procés per tenir la cadira pujaescales a casa?

Característiques

Instal·lació possible als dos costats de l’escala
Instal·lació per a més d'un planta
Seient giratori manual
Seient giratori automàtic durant el recorregutOpcional
Seient ergonòmic, confortable, plegable i reposabraços plegables
Tapisseria (gamma de colors)
Seient regulable en alçada
Plegat del reposapeus conjunt amb el seient
Càrrega màxima amb inclinació d'escala entre -70º / + 70º125 kg
Arrencada vertical 90º, abans o sobre del primer esglaó
Arrencada i parades suaus per a un ús confortable