Per a tot tipus d'escales

Per escales rectes

A TKE Home Solutions ens caracteritzem per oferir sempre allò que millor s’adequa als nostres clients, perquè la tecnologia s’ha d’adequar a les necessitats dels clients i no a l’inrevés. A més, sempre busquem oferir el millor als nostres clients. Considerem que la proximitat és important, per això, comptem amb un magnífic equip de professionals a tot Lleida. Els nostres delegats comercials estan a les delegacions a Lleida. Per això, pot trucar-nos i sol·licitar directament la visita d’un d’ells perquè acudeixin al seu domicili i poder oferir-li tota la informació i realitzar-li un pressupost personalitzat.

Les nostres cadires pujaescales es realitzen a mida de cada habitatge i client, perquè pugui sentir-se totalment satisfet amb la solució que ha adquirit.

Com és el procés de compra d’un pujaescales?

Un cop hagi quedat amb l’assessor perquè vagi a casa seva, tan sols haurà d’esperar el moment de la visita.

Quan aquest es trobi al seu domicili, el primer que farà serà valorar —juntament amb vostè— què és el que vol o necessita, per poder fer-se una idea. De la mateixa manera, valorarà les necessitats d’ús i de l’usuari o usuaris. Després és probable que realitzi un mesurament amb el nostre innovador sistema HoloLinc® per tal de poder veure directament com quedaria la cadira a la seva escala, així com configurar les diferents opcions i acabats. Vostè també podrà fer-hi un cop d’ull.

A més, el comercial li aclarirà tots els dubtes, li prepararà un pressupost sense compromís i li informarà de les opcions de pagament,  finançament, així com de terminis de lliurament aproximats.

En el moment en què es decideixi a comprar, tot l’engranatge de TKE es posarà en marxa per a vostè. Quan la cadira estigui ja acabada de fer, acudirem al seu domicili a instal·lar-la (acordant prèviament, per suposat, la data de lliurament de materials i el dia de la instal·lació). La instal·lació es realitzarà en unes poques hores sense necessitat de molestes i incòmodes obres.

A més, ara li oferim en totes les nostres cadires pujaescales garantia de per vida, sense necessitat de signar cap contracte. Tan sols amb una revisió anual.