Per a tot tipus d'escales

Per escales rectes

A TKE Home Solutions busquem oferir sempre el millor servei als nostres clients. Les nostres cadires pujaescales es realitzen a mida de cada habitatge i client. Per poder donar-lios el millor servei, comptem amb assessors comercials i equip tècnic a tot Tarragona. Tot i que no comptem amb delegacions pròpies a la província, els nostres delegats comercials li podran ajudar en tot allò que necessiti.

Tarragona té tant per veure i gaudir que no podem renunciar-hi: patrimoni, gastronomia, cultura, tradició, platja, camp …Per aquesta motiu, ha arribat al lloc adequat.

Truqui’ns i sol·liciti directament la visita d’un d’ells perquè acudeixi al seu domicili i li ofereixi tota la informació necessària, així com un pressupost personalitzat.

Com és el procés de compra d’un pujaescales?

Quan el nostre assessor vagi al seu habitatge, haurà de valorar l’ usari del pujaescales i quines són les seves necessitats d’ús, així com els seus desitjos i requeriments. També valorarà com és l’escala i dins de les diferents opcions d’instal·lació, quina és la que considera més adequada per a vostè.

Realitzarà un mesurament amb el nostre exclusiu sistema HoloLinc® que li permetrà veure, si vostè ho desitja, com quedarà la seva cadira S200 o la pujaescales Levant a la seva escala. També li elaborarà un pressupost i l’informarà de les diferents opcions de pagament, així com dels terminis aproximats de lliurament.

Un cop acceptades les condicions, la màquina es posarà en marxa: la seva cadira serà fabricada per nosaltres i quan estigui a punt, acudirem al seu domicili a instal·lar-la (evidentment acordant prèviament la data de lliurament de materials i el dia de la instal·lació).

La instal·lació es realitzarà en unes poques hores sense necessitat de molestes i incòmodes obres, i sense embrutar.

A més, ara li oferim en totes les nostres cadires pujaescales garantia de per vida, sense necessitat de signar cap contracte. Tan sols amb una revisió anual.