El millor regal per a l'avi

Per que t'estimo!

Molt més que una cadira

Demani informació

TKE Home Solutions presenta … Cadira salvaescales S200 Deluxe!

Què vol dir això? La cadira pujaescales S200Deluxe és un nou concepte totalment innovador en el que al món dels pujaescales es refereix. En TKE Home Solutions ens caracteritzem per intentar adequar-nos sempre a les necessitats dels nostres clients. Escoltant les propostes i el que finalment demandaven vam decidir crear una solució completa i l’hem anomenat S200 Deluxe perquè és molt més que una cadira pujaescales. Hem unit el que significa gaudir de la millor cadira pujaescales del moment, la cadira pujaescales S200, però ara en versió estesa.

No és només una cadira per pujar escales. És tot un paquet complet de la millor solució amb la configuració més completa convertint opcionals en elements de sèrie i, a més una sèrie de serveis afegits que li convenceran que és el millor que pot trobar per a vostè. El resultat és l’evolució natural de la cadira pujaescales més versàtil del mercat fabricada fins a la data. Qualitat, eficiència energètica, tecnologia patentada exclusiva, acabats premium, disseny i, per descomptat, la garantia alemanya d’una gran marca.

La cadira pujaescales S200Deluxe és molt més. Pensant en els nostres clients ens vam adonar que el que busquen, a més de qualitat de vida a casa seva i seguretat, és confort, és tranquil·litat i, per tant, és servei. Perquè un gran producte ha de venir de la mà del millor servei. TKE Home Solutions ja li ofereix el millor servei, però ara amb S200 Deluxe li estem oferint el servei Premium, per tot el valor afegit que li ofereix.

Característiques de la cadira S200 Deluxe

Ara bé, ¿què és el que estarà adquirint si es decideix per comprar una cadira pujaescales S200 Deluxe?

Evidentment tindrà les característiques base de la cadira S200:

  • Un únic rail realitzat en material d’alta resistència i qualitat
  • Dóna suport braços i reposapeus ergonòmics
  • Màxima resistència i durabilitat
  • Qualitat Alemanya
  • Servei oficial de la marca

Addicionals exclusius del pack S200 Deluxe

  • Tapissats de la cadira en materials de primeríssima qualitat
  • Reposapeus i seient plegables automàticament i regulable en alçada
  • Color del rail personalitzable
  • Tecnologia ASL d’última generació de sèrie (gir automàtic durant el recorregut i parades)

Confiï vostè en els autèntics experts en cadires salvaescales. Però, sobretot, som experts en qualitat de vida. Truqui’ns i informeu-vos. Ha arribat el moment que inverteixi en vostè, que millori es qualitat de vida.

Truqui’ns al 900 37 47 57 i demani més informació sense compromís. El nostre assessor tècnic acudirà al seu domicili per facilitar-li un pressupost gratuït, i així podrà tornar a gaudir de la seva llar. Nosaltres l’ajudarem a recuperar la seva qualitat de vida.

Com contactar amb nosaltres?

Comptem amb delegats a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Per oferir-los el millor servei, ens desplacem al seu domicili. Per això, no tenim delegacions físiques directes, tot i que si a través de les delegacions de TKE Elevadors.